opc_loader
Fabrikanten
Gastenboek
Geen reacties geplaatst
Betalen & Verzenden

AdvanSea

AdvanSea

Dit is niet zomaar een nieuw watersport elektronica merk, dit is Navigatie Technologie van de toekomst.

AdvanSea gaat uit van een eenvoudig principe: kijken naar hoe u vaart en luisteren naar uw ideeën geeft ons de beste inspiratie.

Gecombineerd met de laatste LCD en GPS technologie biedt dit de watersporter alles wat hij nodig heeft op het gebied van navigatie.

AdvanSea biedt verbeterde ergonomie, gebruiksvriendelijke software, eenvoudige installatie en state-of-the-art navigatie-eigenschappen. Of u nu een enkel instrument of een compleet systeem nodig heeft, advanSea, het merk om mee in zee te gaan...

AdvanSea GPS-Kaartplotters en GPS–Combo’s (kaartplotter + fishfinder) maken volledig gebruik van de laatste stand der techniek op het gebied van GPS ontvangst en LCD schermen.

Speciaal ontwikkeld om aan te sluiten bij de serie advanSea watersport instrumenten. De FX-400 is een compacte waterdichte marifoon voorzien van de nieuwste innovaties op het gebied van de telecommunicatie en veiligheid op zee.

Voortvloeiend uit de laatste communicatietechnologie, bieden de SX-200 & de SX-300 handheld marifoons uitstekende zend- en ontvangsteigenschappen.

 

 

AdvanSea neemt de leiding !

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1